Loading...

Piazza Piemonte

In a villa dating back to the 1900s a 400 sqm. home on three floors has been renovated.

On the ground floor the moving of a ladder  allowed to obtain a wide living room with a restored antique ceiling painting, a spacious dining room with a purpose-designed oval marble table , a large kitchen with a fully equiped island made of marble and vintage steel and a small guest bathroom.

The complex changes to the existing lift, with displacement of landing portions, have made access to the floors more efficient.

On the first floor a large master bedroom with private bathroom in Carrara marble slats and walk-in closet, three guest rooms with one bathroom in iceland grey marble.

In the basement a wide service space with dedicated areas for laundry and storage.

Milan